Jouw Onderhoud

Geen omkijken meer naar uw website?

Joomla is op zichzelf een veilig systeem waarmee websites gebouwd worden. Echter wanneer iets populair is onder gebruikers vinden hackers en andere kwaadwilligen dit ook. Gelukkig worden er net als bij Windows regelmatig updates en patches geleverd om Joomla en de extensies veilig te houden. Wij snappen dat je geen zin heb om je website om de paar dagen hierop te controleren daarom leveren wij een onderhoudscontract, voor een vast bedrag per jaar nemen wij al die zorgen uit je handen!

Virussen en Malware

Ook wanneer je het niet merkt, kan er een hacker actief zijn op je website. Opzich is je website in dit geval geen doelwit, maar een middel om bezoekers iets te laten downloaden zodat hun computer kan worden geïnfecteerd of om bijvoorbeeld Credit-card informatie te achterhalen. Je website wordt 24 uur per dag gecontroleerd op opvallende bestandswijzigingen. Deze wijzigingen worden opgemerkt door ons monitoringssysteem. Wanneer een bestand wordt aangepast is dit vaak het werk van een hacker en kunnen wij direct actie ondernemen.

Backups

Wanneer je een onderhoudscontract bij ons afneemt wordt je website standaard iedere twee weken geback-upt en voor de zekerheid worden deze backups ook veilig weggeschreven op dropbox zodat er nooit iets verloren gaat. Als extra extra backup staan de backups ook nog op onze eigen NAS zodoende zal je backup van je website altijd beschikbaar zijn. Na 6 maanden wordt de backup automatisch overschreven. In het geval van een webshop kan het interessant zijn om de backups vaker te laten lopen, in overleg kan dit zelfs iedere dag zijn.

Kosten

Het onderhoudscontract kost je 99 euro exclusief btw per jaar per website. Hebben wij jouw website niet gemaakt? Geen probleem dan kun je nog steeds een onderhoudscontract bij ons afnemen.