Jouw Eigen Webshop

Je wilt je mooie spullen online verkopen?

Dan maken wij een mooie webshop voor jouw bedrijf! Wij hebben jaren ervaring met het maken van webshops binnen Joomla met behulp van Virtuemart of Hikashop. Je kunt voor een uitgebreide website kiezen met een winkelgedeelte erin of juist alleen een de winkel zelf. Verkoop je digitale goederen zoals foto's of muziek? Ook dit is geen probleem, je kunt zelfs online toegang verkopen tot gedeelten van je website.

Beheer

Zowel je website (Joomla) als de geïntegreerde webshop zijn jouw eigendom en dus ook geheel door jou zelf aan te passen. Het aanvullen van voorraad of het verwijderen of toevoegen van nieuwe artikelen is een fluitje van je cent, zonder technische kennis en met behulp van de wysiwyg (What You See Is What You Get) editor is je webshop binnen no time up 2 date.

Onderhoud

Onderhoud op je webshop kun je zelf uitvoeren maar wanneer je je liever concentreert op het verkopen van je goederen en je je niet druk wilt maken over de het technische onderhoud van je website dan nemen wij die zorgen graag uit handen. Wanneer je een onderhoudscontract neemt zorgen wij voor alle updates, beveiligingen en staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden.