Jouw Eigen Website

Joomla... één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld!

Wanneer wij samen bespreken wat de behoefte en wensen zijn van je nieuwe website maken wij samen met jou altijd de afweging: bouwen we de website in Joomla of is dat niet toereikend en is er behoefte aan maatwerk. In bijna alle gevallen is Joomla een uitstekende keuze, Joomla kent immers een gigantische verzameling aan Componenten, Plugins en Templates. Hierdoor hoeft er niets geprogrammeerd te worden en dat scheelt tijd en tijd is zoals altijd GELD!

Uiterlijk

Standaard maken wij jouw website met de professionele templates van Yootheme, deze templates worden gemaakt op de laatste technieken en zijn standaard allemaal responsive (uw website is op ieder device uitstekend zichtbaar denk aan tablet, smartphone en pc of laptop). Mocht je een aparte template willen dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Uitbreidingen

Joomla is een complete website op zichzelf, alles wat men van een website verlangt is reeds aanwezig. Menu's, artikelen, foto galerijen, contactformulier etc etc etc.
Echter wanneer er behoefte is aan uitbreidingen op de website zoals een gastenboek of webwinkel dan zijn er duizenden uitbreidingen beschikbaar.
Zo kunnen we van je website een webwinkel maken, of een sociale ontmoetingsplek de mogelijkheden zijn eindeloos!

Beheer doe je zelf

Je wordt altijd zelf eigenaar van je website en je betaald ook geen licentiekosten hierdoor kun je zelf de gehele inhoud etc eenvoudig aanpassen. Mocht je het onderhoud van je website uit willen besteden dan regelen wij al het onderhoud en de veiligheid van je website.